Anotace: jedna z mých starších věcí, nějak se mi zakutálela, jak ztracený knoflík a náhodou jsem jí našel....
Nevěřím v to,
že se duše v kámen změní..
a i kdyby,
zvláštní poklad je v kamení..
možná, že ho
jenom někdo v chladu vnímá..
často totiž
jenom tiše odpovídá..
:o)
neboj, pochopila jsem, co je tu psáno..
a nádherně psáno..
29.04.2008 21:51:00 | Cecilka