Další
Anotace: aneb básní proti stereotipu...:o)...někdy se prostě zdá že se nic změnit nedá...
Další
Další čárka v kalendáři
Další slza na tvé tváři
Nový zmatek nový den
Co sedmkrát je ustaven
Stále znova
Kdo se schová?
Jako jehla ve stroji
Nit horní spodní propojí
A stále kupředu kam vede ji ta ruka
Jinam nesmí jako ty - ta stejná muka
Dopředu jen dál a dál
Co bylo včera to čas ti vzal
Co bude zítra to dobře víš
Slzy smůtků jež nezměníš
Přečteno 308x
Tipy 8
Poslední tipující: pejrak, Šerák, Psavec, Ctěný pán, Lachailla
Komentáře (2)
Komentujících (2)