Anotace: Dnes stékají jen slzy - připadám si sobě cizí - všem ale lásku posílám - ráda vás tu mám ...
aby se chyby neopakovaly, to se lehko řekně ale tíž udělá... to znám hodně dobře, držím palečky, bojuj =) btw tvoje básničky jsou hrozně hezky napsané
06.05.2008 15:13:00 | jaňa
no, chyby dělá každej, a bohužel se často nedaj vrátit z5... Ale přeju Ti, ať ti je brzo líp, i když to asi zní jak otřelá fráze, člověk by se neměl vzdávat (i když sama vím, jak je to někdy těžký...
02.05.2008 13:22:00 | Caracol
Děkuji, jste tím největším povzbuzením v mém životě...zda se tedy dá vůbec tomuto říkat život :(
Dnes to tedy na mě zoufale padlo, je mi zle psychicky i fyzicky, ach jo...mám vás moc ráda, vám všem krásný víkend...
02.05.2008 12:10:00 | toužím.jít.dál
...souhlas se Šerákem,udělá-li člověk chybu a už ji nikdy neopakuje,přestává být chyba chybou.Drž se.
02.05.2008 11:39:00 | WAYWARD
Chyb se zřejmě nevyvaruje nikdo... hlavně je neopakovat:)... Vinšuji lepší náladu..upřímně:)
02.05.2008 11:24:00 | Šerák