Názoru vzdaní
V dlouhých chodbách
a jen stín v patách
strach
dveře a šedá světla
hlasy
ticho
bludné postavy
bez tváří
na zemích srdce
od modlení
zvadlé
ztvrdlé
nit Ariadny
přetrhaná
v pavučinách
hříchů
vykoupených
v dlouhých chodbách
dál...dál...jděte!
kříže
a myšlenky
vpálené do nich
tváře
a krev
bolest a strast
Bože!
Přečteno 323x
Tipy 4
Poslední tipující: její alter ego, Simísek, Churry
Komentáře (2)
Komentujících (2)