Polibek od draka
...Toužím létat...
počítat střechy z křídel
na míru
šitých
...Toužím létat...
Vítat měsíc ódou pohřební
z křídel ze
slonovinové kosti
( tak silných)
tak nebezpečně
hbitých
Tlumený dech
-výpar z Budhova moku-
co vypil
před smrtí
Snaha být jemný
však i sebemenší dotek
sedmikrásku
sklíčeně rozdrtí
( Smutně přikrývá zlomené lístky)
...Toužím ti zamávat...
z výšky
z hřbetu ostrého
jako tvá minulost
...Toužím zapomenout...
na tvá slova
a
tančit na nebi
a
zpívat
( odkrývám zčernalé lístky povadlé)
a
žít
a
nechat si od luny ovanout
líce propadlé.
..........Dostal jsem polibek od draka...
Přečteno 361x
Tipy 9
Poslední tipující: Koskenkorva, ziriant, fuu, Danah, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)