jo, procházka či přátelé pomohou, ale když musí člověk v takovýmhle pěkným počasi trčet v práci, tak to není nic moc:-) Takže mu nezbývá než představovat si, jak by odletěl....:-)
03.05.2008 21:39:00 | Caracol
přeji Ti hezký let, touha letět je člověku vlastná, ač nemá křídla, leť navzdory tomu
03.05.2008 19:40:00 | Petbab
Člověk se učí celý život...stále poznává nové a nové věci. Občas klopýtne, něco ho zabolí, ale vždycky má vstát a jít zas dál svou cestou...
Starý osvědčený recept - jdi se projít nebo projet na kole ven když je tak pěkně jako dnes, nebo zajdi za přátely, zlepší se stav! ;-)
03.05.2008 19:23:00 | Chancer