Tak jako na Titanicu..
Anotace: ...když se loď potápi.....
Tak jako na Titanicu
i tato plavba je možná poslední.
Ledovce rozlomily příď,
život se potápí,
orchestr hraje svůj poslední part,
nepřestává hrát.
Ledovec rozbíjí poslední co zbylo,
už dál nic není.
Vznáším se do vesmírných výšin,
bez důsledků i příčin.
Lásku já viděla jen z rychlíku,
a zdá se, že krásná byla.
Na má ňadra se snáší vesmírný prach,
lodní siréna je připodobněna ptákům,
v obrazech bez křídel a peří,
mé srdce o život běží,
jako dusot kopyt koní,
poslední hrana už zvoní.
Přečteno 406x
Tipy 32
Poslední tipující: Pevya, Hloupá Květinka, Verena, carodejka, kikis, Levandule, dva, a_tao, Noc17, igniss, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)