Kapka krve
Anotace: z mého rozdrážděného srdíčka.
Rudé krve kapka malá
lehoulince k zemi padá.
V srdci už se asi bála
a už ho více nemá ráda.
Naprádzno tluče v bezvládném těle
ten polomrtvý lásky sval
ubožáka,jenž se cítil směle
a bůh ho za to potrestal.
V malé kapce skrytá krása
leskne s měsíčním svitu
a zbytek jeho srdce drásá.
Může hledat svatý chrám,
když bojí se vlastních citů
a nevyzná se v sobě sám.
Přečteno 333x
Tipy 12
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Charibeja, NikitaNikaT., Šantir, jára spots, Psavec, LuciAngel, fuu
Komentáře (3)
Komentujících (3)