To strašné chtění žít
Anotace: ...prostě je květen...
To strašné chtění žít
když rozkvétaly keře šeříků
žít pro sebe
žít pro druhé
žít pro mámy a táty
pro děti ještě nenarozené
Jen slzy nám po vás zůstaly
pláčeme je za mámy a táty
pláčeme je za vaše děti
nikdy nenarozené
Přečteno 317x
Tipy 8
Poslední tipující: WhiteSkull, jedam, saddova, Psavec, Simísek
Komentáře (3)
Komentujících (3)