Divadlu
Anotace: visím a proto bych se rád pověsil...
Sbírka:
Světu 4
V srdcervoucím objetí má nehynoucí láska
mě provází životem jak vodič od maňáska
podlomený v kolenou houpavě se hýbám
někdy hlavou vrtím a do rytmu se kývám
Rozesmáté tváře provází mé stavy
když ruce rozevláté mi lítaj kolem hlavy.
má srdcervoucí láska mě vodí světem touhy
být tak někdy divák a ne maňásek pouhý...
Přečteno 333x
Tipy 7
Poslední tipující: Lenni, excited, sht1, takova, jaňa, Simísek
Komentáře (3)
Komentujících (3)