Anotace: Jedná se o mou vlastní písničku, dokonce s originální melodií. Inspirace přišla z dob soubojů - ne vždy byla důvodem k boji láska. Zrada se vyskytovala neméně často.
krásně napsaný
24.05.2008 23:52:00 | Ewineccka
Moc hezoucka, myslim ze bys mela pokracovat v praci a psat namety pisni dal..
12.05.2008 11:44:00 | carodejka
některe rýmy byly dost předvídatelné a hle, byly tam, ale jinak si myslim, že je to velmi povedene...hlavně poslední sloka se mi líbí...
07.05.2008 10:16:00 | saddova