Pro Emilly a Jakuba...
Když jsem s tebou
bez obav ptám se
potulných koček
na jejich názory...
a mluvím pravdu
-neznám stud-
jen se mi občas
kolem prstů omotá
strach ze sebe samé...
Jsem poběhlicí
vracející se
-s měsícem v ústech-
domů
o pár kusů oblečení lehčí...
chtíč s rozumem jdou ruku v ruce
spoutáni okovy...
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Simísek
Komentáře (1)
Komentujících (1)