Trable s láskou
Anotace: Tohle je jedna ze starších...
Slza mi teď z tváře padá,
Proč já tě mám pořád ráda?
Když slib lásky jsme si dávali,
Často jsme se vídali.
Teď vidíme se jednou týdně
A já se cítím hrozně bídně.
Stýská se mi po očích tvých
A schází mi tvůj milý smích.
Miluji tě víc a víc,
Kdy to konečně pochopíš?
Odejít teď musím,
I když na tebe myslím.
Dávám ti asi rok na to,
Rozmysli si zatím jen to,
Jestli mě smíš milovat,
Nebo mě mít aspoň rád.
Za rok se zas uvidíme,
Doufám, že to nezaspíme.
To by byla věčná škoda,
Mou lásku by pak vzala voda.
Přečteno 346x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Castiza, Azazen
Komentáře (4)
Komentujících (4)