Kdo z nás dvou má se líp?
Anotace: "Život je ubohou parodiíí na naše sny"
Vidět tě brečet,
Znát tvůj splín,
život se vleče
a ty možná teď čteš můj rým...
A tak se ptám..kdo z nás dvou se má líp..?
/jen ty to víš/
Sedím a učím se prvky znát,
ty chodíš s holkama denně tancovat,
znát všechny kasína a vyhrávat,
je blbost se tě pořád vyptávat..
Přesto...
I když jsme každý jiný já ptám se tě..
Kdo z nás dvou má se líp??
/I já už to vím/
Přečteno 342x
Tipy 10
Poslední tipující: slečna.závist, Bíša, Mary.Cocaine, Puck, Holka z davu, Caracol, Kanzy
Komentáře (3)
Komentujících (3)