Odraz tváře
V temné noci půlnoční
nechci věřit v osud náš
lež je mluvá tvá
jenž nechci ti to říci.
V bouři myšlenek ztrácím se sám
do tajemna chci odejít
ztrácíme se v propasti
jen dítě povede tvé kroky.
Jen tvůj hlas mi zni
nejsi jediná
jen jsi jediná ta, která umi dát
sílu do života
Přečteno 302x
Tipy 13
Poslední tipující: Bohém z Pernštejna, Equus przewalski, anatantal, Ztracená Tereza, Belmon, Meriel, Psavec, Oči
Komentáře (1)
Komentujících (1)