Zbývá se jen ptát...
Z úsměvů slečny Mony
nejsem snad sama zmatená
jako stíny pod porcelánovými slony
roztroušenými do světa
maluji tvůj spánek
noc zčernala
hlínou za nehty milenky
zatínající je do napnutých zad
zbývá se jen ptát "Kolikrát?"
Přečteno 349x
Tipy 7
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, carodejka, F.i.L, jára spots
Komentáře (1)
Komentujících (1)