Vlastní myslí
Anotace: Hledám koutek k snění
Svou vlastní myslí
Hledám koutek k snění
Kde rád bych se toulal
Až do rozednění
Na tom snad nic není
Vůně tajných přání
Dar co není k mání
Rozvinutý květ
Na stvolu se rosí
V klopě pláště nosí
Přečteno 296x
Tipy 5
Poslední tipující: igniss, saddova, fuu, F.i.L
Komentáře (2)
Komentujících (2)