Anotace: Všem lásku a pohlazení, krásný víkend plný sluníčka a úsměvů...
(Já Tebe taky...
My Tebe taky...)
Tak neodcházej, Slunce našich duší,
v knize Osudu je napsáno tuší,
že Ty budeš svítit
ještě mnoho dní.
09.05.2008 19:39:00 | Simísek
Já jsem vdova,jsem na vozíku,někdy mi to taky šíleně vadí,ale mám dcery,vnoučata a je pro co žít.
Tak se měj,někdo je na tom třeba ještě hůř a drží se.
Tak přeji trošičku toho pokakanýho štěstíčka.
09.05.2008 18:38:00 | Květka Š.