Ve snech se prsty dotýkám tvých žeber potažených kůží...
Tvé slzavé prohry
vyplakané do mých vlasů
/a na ramena/
"Nikomu na mně nezáleží"
řekla jsi...
a já se bála
Dnes mlčíš
anorektickýma očima
v nichž neumím číst
zatímco já jím jablka hříchu...
...v trávě
zatajuješ doktorům -7kg
/tvojím happyendem je nemocniční lůžko/
Nemám sílu jít a křičet na tebe,že umřeš
Přečteno 391x
Tipy 18
Poslední tipující: elfkan, její alter ego, Jen tvůj anděl, Nahá, Barunka=o), Lacosta1, Alan Black, a_tao, už ne pernikova princezna, WhiteSkull, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)