Čierny anjel
Anotace: ....jediný svojho druhu.....
Ahoj priatel moj
Jediný čo ostal verný mi druh
Čierne kadere padajú ti do tváre
Tvoj pohlad ohen vo mne rozžiari
V tmavom kúte tohto zámku
Nenachádzam to čo každý hladá
Nevidím necítim nemilujem
Smrt sa v mojich očiach jagá
Dážd mi spieva za oknom
Vrtoch prírody jedinečnej
Obdarím ta zlatom striebrom
Dovol mi spočinút ti v náručí
Len raz a potom už naveky
Skloním hlavu v tvojom objatí
Si mojou modlou už večnou
Dovol mi odíst milovaný anjel temnoty
Přečteno 322x
Tipy 3
Poslední tipující: Charibeja, Montynka, Simísek
Komentáře (0)