To je přesně to, co Tě motivuje k hledání. Věčná vnitřní samota uprostřed lidí. Na konci najdeš Boha-Lásku. Možná Ti to pár let potrvá...a vnitřně prožiješ mnohou revoltu. Pak se zklidníš a budeš za tu "bývalou vnitřní samotu" vděčná. Pak už nebudeš sama.
14.05.2008 09:19:00 | IvoMaria
Tak to mi mluví z duše ... ať to není jen sen a touha se vyplní - slzičky na tváři v úsměv Ti promění :)
13.05.2008 18:12:00 | toužím.jít.dál