Bolest
Anotace: ...když mi nebylo zrovna nejlíp...
Moc dobře nám bylo spolu,
dívali jsme se na svět z nebe dolů.
Nic víc si nešlo přát,
ale najednou nás přestalo u srdce hřát.
Ty jsi mě opustil,
protože na jinou jsi narazil.
Tak moc to bolí,
zapomínám na své okolí.
Už nikdy nechci tě vidět
a za tebe se všude stydět.
Zase do polštáře potichu brečím,
snad se z toho někdy vyléčím,
snad nevzpomenu už si na tebe
a na naše modré nebe.
Komentáře (1)
Komentujících (1)