Nebe nemá vejšku
Vypřáhni chování z opratí
smaž linie z okolí
kašli na to
že se ti to vrátí
umírej poslední
Vezmi rady
hoď je psům
kdo by hledal
impotentní kosti
nalej si čistého vína
pro chuť nakyslé morálky
žij jako první
Objev se v hledáčku
talent do podzemí
narvi jim do hlav
hrdelní smích v decibelech
v posledním modelu z řetězů
ohromuješ blesky fotografů
a víš
že nebe nemá vejšku
Přečteno 325x
Tipy 17
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, takova, Belmon, Marcella, labuť, Aťan, Bíša, WAYWARD, prostějanek, Churry, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)