Těžkosti života
Anotace: když jsem udělala velikánskou chybu :-(
Proč je tak těžké na tomhle světě žít,
vždyť každý jen svou cestou chce jít,
nikdy není nic tak jak se zdá
a mě při tom spousta věci napadá.
Čeká nás pár opravdu těžkých dnů
a spousta nesplněných snů.
Vybrat si z nabídky musíš
a dřív než něco zkusíš,
zamysli se jenom ty sám:
"jestli pak na to vůbec mám?"
Ať neuděláš zbytečnou chybu,
vždy se drž svého daného slibu.
Přečteno 346x
Tipy 4
Poslední tipující: verunča, WAYWARD, jára spots
Komentáře (3)
Komentujících (3)