Neúsměvová
Anotace: Taková další pocitová... bez úsměvu na rtech napsaná a se slzou v oku
Není proč plakat,
není se čemu smát,
už jsi ji asi přestal mít rád.
Však její křehké slzy nosí
náhrdelník z perel,
který se už nikdy nerozpustí.
Stačil jí pocit že byla tvá,
však opustil´s ji
a ona je teď princezna zakletá.
Tam v zámku...
kde nikdo se neptá,
kde nikdo neprosí,
tam, kde se úsměv nenosí...
Přečteno 408x
Tipy 8
Poslední tipující: zzlatý, Flow Calipso, už ne pernikova princezna, Bíša
Komentáře (0)