Jedna z mnoha
Tak si koukej ..
Na útlé pasy,
dlouhé řasy.
Kdy pohledem asi...
svádí tě ..
Pohledem něžným,
co na každým,
ulpí zvláštním ..
pocitem..
Rtěnka rudá,
ne žádná nuda,
přec jen ta druhá..
byla zvláštní..
A tak ses otočil,
aniž bys postačil,
že pohled zapalčil..
city mé ..
Přečteno 351x
Tipy 6
Poslední tipující: Blázen? =), excited, cevert, obyčejná
Komentáře (4)
Komentujících (4)