Anotace: ...
skvěle se to čte, kor když má člověk problém s udržením se v realitě. dá se v tom pěkně proplouvat a unášet se nechat, snad chápeš :) ale to asi všechny tvoje věci, rozhodně ty, co sem dneska četla.
velice chválím :)
14.05.2008 16:48:00 | žároffka