Přání ?
Viděla jsem
jak motýlům
trhali křídla
jaké to je
když tma
s tmou se střídá
(příliš mladá
na tolik vrásek)
Viděla jsem
mokvající rány
dětských duší
strach a bezmoc
skryté zoufalství
v jejich očích
(uchránění
před něhou lásek)
Někdy bych si přála
už nikdy nevidět..
Přečteno 442x
Tipy 14
Poslední tipující: trrtrr, fuu, 6thSun, jiljovský, Favi, Solitary Angel, Pixie, saddova, a_tao
Komentáře (4)
Komentujících (4)