Smutek Tvůj jímá i srdce mé,
zaživa z hrudi vyrvané,
oko mé zvlhčuje Tvůj pláč,
marně se táži: "Proč a nač?"
Když vadnou očí pomněnky
srdce Tvé žalem krvácí,
netrap se! I já též mívám sny,
z nichž smutek se nevytrácí...;o)))
Jen je třeba naučit se s tím i žít!
19.05.2008 17:44:00 | Kozoroh 1
Překrásné dílko!Nevím proč, ale uronila jsem slzu!Velmi nádherný
16.05.2008 09:45:00 | Ewineccka