Realita
Anotace: dlouho jsem nic nenapsala, ale nedávno jsem zažila menší šok a trochu mě to probudilo z mého snového života...a realita na mě zatlačila jako kámen
Pavučina v koutě
na ní trochu prachu
sáhnu na ní, rozpadne se...
realita strachu
Alenka co tisíc let
žije stejnou pohádku
chtěla by se vrátit domů...
realita pořádku
Růže kvete vprostřed pouště
krása co je bez vody
a nikdy nikdo nenajde ji...
realita samoty
Vysloužilý hrdina
už dělá jen ostudu
všichni na něj zapomenou...
realita osudu
Vězeň čekal na popravu
čekal dlouho- z něj jen kosti
vítr hraje mezi žebry...
reality nezvratnosti
Přečteno 342x
Tipy 17
Poslední tipující: mauvais-ange, Oto B., Psavec, Flamy, Churry, Caracol, labuť, Alan Black, WAYWARD
Komentáře (5)
Komentujících (5)