Dosud jsi nevěděl..
Anotace: .. co je to hloubka
Dosud jsi nevěděl, co je to hloubka
z jeviště koukal jak dřevěná loutka
sám sobě mizíš a v zrcadlech taky
není co bylo dřív.. budeš v ní lucky?
roli jsi nedohrál, utekl z desek
diváci křičí - no tak to je mezek!
do studny slaných slz, skočil jsi salto
a je-li mortale, pak teprv sbal to..
Přečteno 331x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, waterlily, Isobel, el viento, toužím.jít.dál, janewe, Traci, jedam, Psavec, Flamy, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)