Déšť
Anotace: Psáno jednoho deštivého dne...
Prší a já se utápím v kapkách deště.
Ten déšť všechno smazal.
Staré časy i vzpomínky na ně.
Všechno je minulost,
už se to nikdy nevrátí.
Ale někdy je to tak možná lepší.
Zapomenout na všechno,co se stalo
A začít od začátku.
Pozoruji ty kapky deště,
Jak umírají s dopadem na tvrdou zem.
A já umírám s nimi!
Říká se,že jen pro kouzlo vzpomínek nám stačí žít.
Ale když už nemáme ani ty vzpomínky…?!
Přečteno 427x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, Jasmin de Paris, kikis, lady_esik
Komentáře (1)
Komentujících (1)