Klečím sama
Anotace: Tak moc sama....
Ráno už slunce nesvítilo,
u srdce mě nepálilo.
Tak tu klečím sama,
studená a tmavá.
Slzy však nestékají po tváři,
když má duše putuje k hrobaři.
Tak tu klečím sama,
duši jsem již odevzdala.
Poslední jiskřička naděje zhasla,
tehdy struna mého života praskla.
Tak tu klečím sama,
za smutek provdaná.
Komentáře (0)