Darkness (Temnota)
Anotace: Přítel je ten, kdo o Tobě ví všechno a přesto Tě má stále rád!
I have got heavy breathing
but my heart is still beating.
It´s so hard to be
so I´d like to change me.
Everything is in the dark.
I have got only little of luck.
..........................................................
Mám těžký dech,
ale moje srdce stále bije.
Je tak těžké být,
tak se chci změnit.
Všechno je ve tmně.
Mám jen trochu štěstí.
Komentáře (0)