Napospas sobě
Čekání naděje.
Kdepak se tak dlouho schovává?
Prohra bez boje.
Mlčení se se mnou povídá.
Zas a projednou sama,
napospas sobě s potrhanýmy křídly,
zář očí pomalu bledla,
potají slzy mi spadly.
Potají, všechno jen potají
schovaná v koutě napospas sobě.
Pohledy falše pronásledují,
když směješ se, ale je ti jak v hrobě.
Přečteno 520x
Tipy 7
Poslední tipující: Šerák, Isobel, pejrak, malá čarodejnice wiggová netopýrková, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)