Anotace: Mám vás ráda...proto lásku posílám...to je to jediné, co nyní v sobě mám...jinak nemám nic...
v životě se střídaj období smutku a radosti a já ti dušinko z celého srdce přeju, aby už to špatné smutné období skončilo!!! Máš mou podporu...
21.05.2008 14:06:00 | Caracol
Trpělivost. Usměj se vůlí a city se dostaví. Řekni sakra dost a zajdi na zmrzku.:)Nebo se zničíš. Žij pro druhé.
21.05.2008 13:46:00 | IvoMaria
Své touhy žít se nevzdávej, život pro Tebe má ještě přichystané hezké věci :-)
20.05.2008 22:41:00 | Lorraine
Duše laskavá, děkuji Ti za všechny a přeji Ti pocit bezpečí, to je to, co nejvíc potěší.. Dobrou noc
20.05.2008 22:14:00 | Petbab