Kdo spočítá čas?
Anotace: jedna sekudna - pro někoho celý život pro někoho nic... važme si toho co máme... dlouho to naše nebude...
1 hodina
60 minut
3600 sekund
Komu je to málo?
jedna sekunda
a auto by nemělo tak ošklivý pád
jedna minuta
a mohl říct "tati mám tě rád"
jedna hodina
a růži z pouti mohl své milé dát
jedna chvíle
a mohl zde ještě s námi stát...
ze sekundu
by auto ujelo o kus dál
za minutu
by se otec cítil jako král
za hodinu
by byl šťastný a pod hvězdami s ní stál
Stačila jedna chvíle
a jeho život by byl tady
malý okamžik
a zas poslouchal by otcovy rady
drobný moment
a stavěl by z lásky hrady
Jen jedna sekunda - plná zrady...
Přečteno 283x
Tipy 6
Poslední tipující: Zweiblumen, Trinny, el viento, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)