Copak nemám slzy?
Anotace: ...trochu depka:-)
Copak nemám slzy?
Jsem prázdná a bolí to,
Jsem ztracená, mám chuť řvát,
nejde to.
Opuštěná, bez emocí,
Stojím na břehu řeky a házím do ní kamínky,
možná jen ze žalu a bolesti,
vrací se mi vzpomínky.
Copak nevidí nikdo mé srdce křehké?
Přijíždí loď, krásná a pro některé neviditelná
a odnáší mě do mořského tajemna...
Přečteno 408x
Tipy 6
Poslední tipující: Maryje..., Elisha, ilona, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)