Moje šílenství

Moje šílenství

Anotace: ...zbláznim se z tebe...z toho všeho...ze sebe...

Ztracený chvíle života
chlastem a hulenim
mě to nevadí
prostě takhle budu žít
s Tebou...

I chvilička
strávená v Tvojí přítomnosti
mě naplní
něčím nezapomenutelným
já prostě umírám
láskou k Tobě
vrat se...

Já doufám
a pořád věřim tomu
že spolu prostě budeme
nemůžu jen tak zapomenout
nedokážu to...

Všechno je zpátky
všechny zlý pocity
a bolest
minulých dnů...

Nemůžu dál
fakt to nejde
i po pobytu na psychárně
je všechno pořád stejný
zabije mě to...

Žiletkový svět
mě volá zpátky
a mám strach
že tomu zase podlehnu
bojím se sama sebe...
Autor už ne pernikova princezna, 22.05.2008
Přečteno 303x
Tipy 10
Poslední tipující: Lenni, whiolet, Simísek, 0-0, LisSe, Petbab
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

silnější než se zdá je panenka gumová,

26.05.2008 15:31:00 | whiolet

Nepadej...je to na nic, vždyť to víš...drž se...

25.05.2008 19:23:00 | Simísek

Drž se.. Nevím, co říct víc

25.05.2008 18:28:00 | Gabika

nepodlehneš, nesmíš! jsem tady pořád pro tebe, ač polovina mých sil se vytratila a jsem ráda, že se držím na nohou, pořád mě tu budeš mít, zlatí...

23.05.2008 19:36:00 | 0-0

víš, že můžeš.. vzdorovat

22.05.2008 07:37:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí