A je to!
Anotace: .. a a a auuuúúú
Tak a je to jasné
dostal som päť mínus
ako balón spľasnem
trefy ma neminú
od Teba som schytal
riadnu baňu z fleku
aj by som sa spýtal
počkám do odmäku
čo sa s nami stane
asi sa fakt zbláznim
prepadák máš v pláne
ja.. dva roky prázdnin
prásknem do bot v noci
budem v ťahu ráno
Ty máš trápny pocit
ja na perách slano
Přečteno 361x
Tipy 28
Poslední tipující: PIPSQUEAK, waterlily, Simísek, Caracol, el viento, Bíša, sophia92, NikitaNikaT., mauvais-ange, Lorraine, ...
Komentáře (10)
Komentujících (9)