Ano, myšlenka je to zajímavá, ale pro mne dílko celkem myšlenkové a působivé, obsah mne zaujal. Zní mi to malučko tajmně.
22.05.2008 17:35:00 | NikitaNikaT.
Není to špatné. Myšlenka svým způsobem zajímavá, ale sem tam mi to drhne..uf, druhá taková věta za pár chvil, nepříjemné.
Zdá se mi, že s přibývajícími řádky a tedy s přibližujícím se koncem, odeznívá zvláštnost chvíle a cena básně, ale..třeba jsem fakt už jen mimo..:o)
22.05.2008 16:51:00 | Traci