Lhostejnost
Proč zas ta lhostejnost?
A nač má snaha?
Zas lehce se utopí,
ve slově .. „aha“..
A tiché klapnutí,
zavřelo okna..
Ve vlastní svinutí,
v potůčku mokra..
Proč zas ta lhostejnost?
A nač má snaha?
Zas lehce se utopí,
ve slově .. „aha“..
Přečteno 303x
Tipy 12
Poslední tipující: Blázen? =), cevert, excited, Jiparo, lalej, Psavec, d---, Traci
Komentáře (1)
Komentujících (1)