Třpyt v trávě nevoní
Anotace: mám ze sebe fakt radost už několik dní jsem se nevyspala a teď snad už konečně zdechnu. Já chci žít pod mostem... začíná to být nuda
chci
umírat pod šumícím stromem
jako kapky píseň hrát
a přespávat v ranách svých
zachytit neumím
promiň
/otáčka
tik tak, roky počítám
nádech, sloka
krok…/
potácím se
a z mrtvým peřím žít
víš
nenávidím tě
tak jak to umí jen hvězdy nekonečné
tak tiché a bledé se zdají
a nikdy se nehýbají
tak prudce však nitro pálí
lehce to zabolí
jen jednou
potom jen
proschlé vzpomínky
a plochost citů
zžírá tě
dnes
prohlédla jsem v sebe
a ráno se třpytilo
pro kohokoliv
jen mě se zdá
tak ticho a křik
kdekoliv se zastavíš…
prozradím
nikdy na tomhle místě
nemůžeš svobodně dýchat
natož žít…
Přečteno 701x
Tipy 6
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, janewe, W.O.K.O.
Komentáře (2)
Komentujících (2)