Pláču příchod, odcházíš
Jsem celý od tvé krve
nevidím ji
jen cítím
Zabil jsem tě
nebo jsi pro mě zemřela?
Úhel pohledu
je mi na nic
a na nic se nedívám
máchám končetinami
jako bych odháněl
hejno vos
tady ... ve sterilitě
Možná jsem šílený
je moc brzy
zařadit mě
zatím jsem jen
nováček bez ambicí
Je mi to strašně líto, mami
to už ale neslyšíš
a já to ještě neumím říct
Tak stále pláču
protože mi připadá
že je to lepší
než to divné
Ticho
Přečteno 314x
Tipy 21
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, G.P., Bíša, Marcella, lalej, Severka, Churry, Lota, Belmon, janewe, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)