Samotná
Vznáší se chmyří
pampelišek
pluje k nebi
ani nevíš
jak je mi
bez Tebe
mé sladké snění
bez souznění
uzavřené v kleci
vrať se mi
vrať se přeci!
vrať se domů..
v korunách stromů
šeptají slavíci
v tichých
symfoniích
jak je mi
samotné
na zemi..
Přečteno 398x
Tipy 11
Poslední tipující: fuu, Pixie, Severka, adida, Alan Black, Psavec, jedam
Komentáře (2)
Komentujících (2)