Výkřik do tmy
Anotace: ...5minut do skonání..
Kousek tvý kůže zabalený v lesklym papíru
Na vrchol tužeb…nebo v nebe pro víru
chci ještě jít
Kousek tvejch dlaní v misce ze skla broušený
Výška i pád..a taky výkřik od ženy
mohls´dnes mít
Kousek tvý vůně stisklý v rychlý vteřině
Na kraji propasti…draze i lacině
předávám cit
Kousek tvý chutě lehký jako bílý pápěří
Poskvrň mi rty..naposled než se zešeří
tolik chci žít
Komentáře (1)
Komentujících (1)