Bylo - nebylo
Anotace: (Půlnoční sentiment)
Co ti dnes ještě zůstalo
z toho, co jsi neměl?
Dítě Minulosti šeptalo,
zatímco jeho rodič temněl.
Výčitka, mrzutost zbyla,
pár řádků stížností,
kocovina, půl sta z kila.
A srdce plné bolesti.
Proč to nebylo jinak, proč?
Proč jsem to aspoň nezkusil?
Zůstal jen v duši červotoč,
vysmívaje se, že nemám, nemám sil.
Přečteno 288x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, WAYWARD, Šerák
Komentáře (2)
Komentujících (2)