Anotace: Jak je krásné vidět kolem sebe kvetoucí lásku dostupnou pro všechny kromě vás.
Jak zvláštní..Ta báseň..pouhý pohled..neví,že ublížila..Je mi líto,protože to znám..a protože to bolí..
04.06.2008 21:02:00 | MissLonely
ST! za obsaha a myšlenku. Dílko pro mne hodně pocitové, smutné ... Jinak co se týče anotace ... to znám také a velmi dobře.
28.05.2008 06:07:00 | NikitaNikaT.