Když člověk zakusí hořkost zklamání, o to víc si pak vychutná sladkost radostí.. Jak píše danaska, máš toho před sebou tolik a skok z mostu (jak dramaticky zvolená metafora) tě o to vše jen připraví.. A to by byla škoda, ne?
28.05.2008 23:14:00 | Arakkis
Holčičko drahá, ve čtrnácti letech taková beznaděj? Víš kolik krásného ti život ještě přinese? Doufám, že si od tebe brzy přečtu veselejší básničku.
28.05.2008 17:23:00 | danaska