Místnost
Anotace: ve kterej jsem uzavřená
přeju si přijít domu
a uvidět tě tam
já nerozumím tomu
že jsme každej sám
každej v pokoji svým
kterej se nachází jinde
obklopil mě splín
pochopit to nejde
ta místnost plná vzpomínek
štěstí ji opouští
v hlavě pár domněnek
že se čas navrátí
jedna místnost
tak hrozně opuštěná
zůstanu v ní na věčnost
před světem uzavřená
srdce tam zavřu
v mé místnosti
na klíč zamknu
a sebe v ní
před svou láskou
Copyright © 2008,Caracol
Přečteno 310x
Tipy 9
Poslední tipující: pejrak, Petbab, Vlk v rouše, Jiparo, NikitaNikaT., toužím.jít.dál, brooklyn
Komentáře (3)
Komentujících (3)